D I J O N



De laatste dag start met een ontbijt aan het zwembad. Als volbloed levensgenieter en avonturier zal je het waarschijnlijk niet kunnen weerstaan om er in te springen. Daar heb je alle tijd voor! Pas omstreeks 12 uur vertrek je richting Dijon. 





Bij aankomst in Dijon staat er eerst een lunch op het programma in L'épicerie et Cie. Dat is een typisch Frans restaurant dat is ingericht in verschillende lokalen. Je kan eten in een omgetoverd klaslokaal, een zangkamer, een zuivelfabriek, een schuur, een keuken of gewoon op het terras. Lunchen in dat restaurant is al een attractie op zich, geniet er dus van! 




In de namiddag trek je nog voor een laatste keer het centrum in van een prachtige stad. De reisleider neemt je mee naar de belangrijkste bezienswaardigheden van mosterdstad Dijon. Eens passeren langs de wereldberoemde Moutarderie Edmond Fallot, een atelier waar er traditionele mosterd gemaakt wordt, is dan ook onvermijdelijk. Net als proeven trouwens! 


Het onvermijdelijke einde van de reis zal dan in zicht zijn. In de late namiddag vertrekt een autocar gevuld met verhalen en avonturen terug naar België. De tussenstop in Aire de Belval zal je laatste voet zijn op Franse bodem. Misschien val je door je uitstekende prestaties van de afgelopen week nog in de prijzen of wie weet zit je op dat moment al naast de liefde van je leven


Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin